Har du smerter i korsryggen?

Så mange som 80% av alle nordmenn vil på et tidspunkt i livet oppleve smerter i korsryggen. Årsakene til smertene er mange. Enkelte vil erfare at en bestemt fysisk belastning utløste ryggsmertene, men ofte er det vanskelig å si med sikkerhet hva som er den egentlige årsaken til smertene. Noen ganger kan det være muskulaturen som reagerer på en overbelastning, andre ganger kan belastningen på en skadet ryggskive være årsaken.

Hos oss i Oslo Kiropraktikk vil vi gjøre nøye undersøkelser av ryggen din, slik at vi får kartlagt årsakene, men også påvist deg til rett behandling. Vi har lang erfaring og betraktes som spesialist på smerter i korsryggen.

Ved hjelp av vår erfaring og vår moderne klinikk på Majorstua i Oslo, utfører vi behandlinger for de fleste smerter i korsryggen. Som pasient skal du kunne stole på vår erfaring og fagkunnskap.

Tiden etter behandlingen er avgjørende

Forebyggelse er et viktig nøkkelord for å unngå fremtidige smerter i korsryggen. Fysisk aktivitet er viktig for å unngå tilbakefall. For mange betyr dette store endringer i livsstilen. Vi har full forståelse for at endringene kan oppleves som uoppnåelige, men vi ønsker å være til hjelp i tiden etter behandlingen. Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan vi kan lindre dine smerter i korsryggen