Kiropraktikk

SEAMUS CLANCY
kiropraktor

Seamus, opprinnelig fra Nord-Vest Irland, er kiropraktor med mastergrad fra det walisiske instituttet for kiropraktikk. I tenårene pådro Seamus sterke ryggsmerter etter å spilt fotball og rugby fra ung alder. Etter å ha vært hos forskjellige fysioterapeuter, osteopater og akupunktører, oppsøkte han en kiropraktor for behandling. Resultatene var bemerkelsesverdige, og han har aldri hatt den samme alvorlighetsgraden av ryggsmerter siden. Etter å ha opplevd de helsemessige fordelene som kiropraktikk kunne gi, bestemte han seg for å utdanne seg til kiropraktor da han var 19 år gammel. Seamus er fortsatt aktiv innen idrett, og kan med denne erfaringen sette seg inn i både behandler- og pasientrollen i forbindelse med ryggsmerter og sportsskader.

Seamus kombinerer manuelle behandlingsmetoder for bløtvev og dry needling med tradisjonell kiropraktikk for å behandle en lang rekke tilstander, inkludert korsrygg- og nakkesmerter, hodepine og sportsskader.

Seamus har et sterkt fokus på funksjonell trening, pre- og rehabilitering under og etter behandling. Han jobber for å gi pasientene sine egne verktøy og øvelser som kan gjøres hjemme i kombinasjon med den manuelle behandlingen.

Han har en spesiell interesse for langvarige og/eller kompliserte rygg- og nakkesmerter, særlig pasienter som har prøvd flere behandlingsformer eller trening uten gode resultater. Han er sertifisert i DNS (dynamisk nevromuskulær stabilisering) og McGill-metoden som utgjør hans treningsfilosofi.

For å bestille time, gå til vår online bestilling eller ring Seamus på 454 17 580.

kiropraktikk

Kiropraktikk er et helsefag som er opptatt av diagnose, behandling og forebygging av mekaniske lidelser i muskel- og skjelettsystemet, og dens effekter av disse lidelsene på nervesystemets funksjon og generell helse.

Kiropraktorer er spinalspesialister og kan behandle et bredt spekter av nevro-muskel-skjelettplager. Ta en titt på hva vi kan behandle under seksjonen for tilstander.

Våre kiropraktorers primære fokus er å adressere dysfunksjon i ledd og rygg, først og fremst ved å bruke leddmanipulasjon eller ryggjusteringer. Imidlertid er det viktigste trinnet i behandlingen av muskel- og skjelettplager en grundig undersøkelse. Derfor er det første målet med vurderingsprosessen å identifisere passende behandling eller vurdere behovet for å henvise til annet helsepersonell eller MR. Når dette er klarert, er det neste steget å lokalisere lesjonsstedet og identifisere omfanget av det involverte vevet. Dette kan for eksempel være nakkesmerter som er et resultat av asymptomatisk korsryggsproblematikk som har vært tilstede i flere år.

Når en diagnose er blitt stilt gjennom kiropraktisk og ortopedisk undersøkelse, vil kiropraktoren bruke en kombinasjon av leddjusteringer og bløtvevsbehandling for å gjenopprette optimal biomekanikk i aktuelle ledd.

Kiropraktorene ved Oslo Kiropraktikk har fullført et mastergradsprogram i kiropraktikk og er autorisert etter lov om helsepersonell (helsepersonelloven).

 

Pricelist 2020

  • Initial consultation 1hr 750kr
  • follow up treatment 20 mins 500kr
  • follow up treatment 30 mins 580kr
  • referral for MRI or X-ray 100kr

Student Price

  • Initial consultation 1 hr 680kr
  • follow up treatment 20 mins 450kr
  • follow up treatment 30 mins 500kr
  • Simple certificate . 350 kr