Seamus Clancy

Seamus Clancy

Kiropraktor

Seamus er opprinnelig fra nord-vest Irland, men tok sin mastergrad hos The Welsh Institute of Chiropractic, og fullførte sin praksis i Storbritannia. Etter å ha spilt fotball og rugby siden han var ung, har Seamus selv slitt med alvorlige ryggproblemer. Etter å ha vært hos ulike fysioterapeuter, osteopater og akupunktører, bestemte han seg for å prøve kiropraktorbehandling. Resultatet var slående, og han har ikke hatt problemer med ryggen siden. Etter å ha selv erfart de store helsefordelene som kiropraktorbehandling kan gjøre, bestemte han seg for å utdanne seg til kiropraktor. Han er fremdeles opptatt av sport og forstår kompleksitetene ved ryggsmerter og sportsskader både fra et pasient- og et klinisk perspektiv.

Seamus kombinerer manuell behandling av muskelvev og tørrnåling i tillegg til tradisjonell kiropraktikk for å behandle et stort spekter av tilstander slik som rygg- og nakkesmerter, hodepine og sportsskader.

For å bestille time i dag bruk gjerne vår online booking eller ring Seamus på 45 41 75 80.

Orvin Sille

Orvin Sille

Fysioterapeut

Orvin Sille er opprinnelig fra De Nederlandske Antiller i Karibia, men flyttet til Nederland tidlig på 80-tallet. Han tok sin bachelorgrad i fysioterapi i Nederland og har de siste årene jobbet på De Nederlandske Antiller, i Nederland og i Norge. Orvin er også personlig trener med spesialfelt i medisinsk trening og har dedikert de siste 14 årene til rehabiliteringstrening. I 2006 tok han også en grad i massasje etter et år med studier, og har jobbet som massasjeterapeut i mange land. Orvin har troen på en sunn kropp som ikke bare er fri for skader, men også sunn i sinn og sjel.

Sertifiseringer:


Bachelorgrad i fysioterapi

Sportsmassasje

Rehabiliteringstrening og forebygging

Medisinsk rehabilitering

Personlig trener

Sport- og medisin-taping

Tørrnåling

For å bestille time hos Orvin i dag bruk gjerne vår online booking eller ring 45 41 38 53.

Jamie Coyne-Stacey

Jamie Coyne-Stacey

Kiropraktor

Jamie Coyne-Stacey Kiropraktor MNKF Jamie er medlem av Norsk Kiropraktorforening og graduerte fra Anglo European College of Chiropractic, England. Han kommer opprinnelig fra Sør-Vest England, og har en variert bakgrunn innenfor idrett, som har ført til stor interesse for forebygging og rehabilitering av idrettsrelaterte skader. Han har i England jobbet med idrettsutøvere i alle aldre fra klubb til elitenivå. Jamie hjelper pasienter i alle aldersgrupper, og bruker en rekke behandlingsteknikker som tilpasses individuelt til ditt behov.

Han jobber mye med nakke-/ryggplager, idrettsskader, skulderplager, arm- og håndplager, hofte-/ben-/kne- og fotplager, samt hodepine/migrene. I tillegg til muskel- og skjelettbehandling har Jamie tatt flere kurs og fordypning under og etter utdannelsen med spesiell fokus på Behandling, forebygging og rehabilitering av idrettsskader Ekstremitetsbehandling (behandling av armer og ben) Ernæring og livsstil (Klinisk rettet) Instrumentassistert bløtvevsbehandling Active Release Technique og Anatomy Trains (Effektiv muskel og bindevevsbehandling) Rocktape (kinesiologitape).

For å bestille time i dag bruk gjerne vår online booking eller ring Jamie på 40 62 42 62.