Hva Vår
Pasienter
Tenk På Oss

Jeg anbefaler Trish på det aller varmeste. Hun er meget dyktig og har en egen evne til å se hele pasienten. Hun tar seg tid til å lytte og undersøke for å finne den beste behandlingen. Jeg har fått et nytt liv etter at jeg traff Trish.

45 år dame fra Torshov

Jeg har vært pasient hos Trish i en god stund nå og vil påstå at hun er desidert den best kiropraktoren i Oslo. Hun tar seg alltid god tid til å undersøke deg og finne den behandlingen som er mest for deg. Du merker at hun bryr seg om pasientene sine og vil at de skal bli friske fortest mulig!

28 år dame fra Løren

Trish er den beste kiropraktoren som jeg har vært på. Jeg dro til henne med knær og fotproblemer som aldri har kommet tilbake, og hun har også hjulpet meg med noen tilbakevendte ryggsmerter de siste par årene. Sterkt anbefalt!!

47 år man fra Hvalstad

Jeg har slitt med muskelplager i nakke og skuldre i lang tid.
Etter at jeg har fått div. behandlinger hos Orvin, er jeg gradvis blitt bedre. Han er en meget flink fysioterapeut med god forståelse for pasientens problem. Det er lett å kommunisere med han og hyggelig å komme til behandling hos han.
Jeg anbefaler han på det varmeste!

Hilsen R, pasient hos Orvin i to år.

Behandlingen jeg har fått har vært helt utmerket. Hadde smerter i knær og korsryggen da jeg startet men etter kort tid merket jeg stor forskjell. Nå er all smerte borte.

Mvh Marius

Jeg har gått til Orvin i omtrent et år. Det begynte med at jeg skadet foten min med å spille tennis, hvor jeg ble anbefalt av en tennisspiller for å finne ut Orvins hjelp. Takk til ham var jeg tilbake på retten bare uker senere! Jeg har gått nesten hver uke for å ta vare på hele kroppen min! Det gjøres normalt på fredager, hvor vi alltid ler, og det er en fin måte å møte helgen på. Jeg anbefaler Orvin til alle mine venner og familie!

Ryggproblemene mine startet i løpet av fotballopplæringen da jeg hørte et knall fra hoften da jeg gjorde en rask sving. Jeg hadde alvorlig smerte i hoften hver gang jeg løp etter dette. Som smerten vedvarte, bestemte jeg meg for å konsultere en fysioterapeut, jeg gikk flere ganger uten behandling hjulpet, prøvde å inkludere akkupunktur. Jeg var her henvist til en kiropraktor som trodde at bekkenet mitt var skjult. Kiropraktoren tok deretter to hurtige tilpasninger per behandling og følte at dette var nok. Jeg dro flere ganger til denne typen behandling og følte at det hjalp meg noe, men jeg hadde følelsen av at flere kunne / burde gjøres for å lindre mine problemer.

Etter å ha følt for en stund ikke å bli tatt på alvor, bestemte jeg meg for å slutte å gå til kiropraktoren fordi jeg følte meg helt ok, og den store valutaen for pengene, materialiserte ikke. Men med tiden kom det tilbake problemer og jeg la også merke til at jeg ble mer og mer stiv rygg og nakke. Jeg tvilte på hva en kiropraktor kunne gjøre for meg, men bestemte seg likevel for å konsultere en kiropraktor igjen. Jeg prøvde meg selv i forskjellige kiropraktorer denne gangen, og det var først da jeg kontaktet Seamus Clancy at jeg følte at jeg ble tatt seriøst.

Seamus foretok en grundig etterforskning, og det ble raskt fastslått at i bekkenet mitt var ute av justering osv. Jeg hadde også flere muskelspenninger som følge av at muskelen min over tid hadde jobbet «alternativ», som skyldtes ubalanse i bekkenet.

Seamus praktiserte identiske justeringer som min første kiropraktor, men han tok også mange flere under samme behandling. Jeg føler at Seamus Clancy er den beste kiropraktoren jeg har vært på, så langt legger mest tid og krefter i sine pasienter. Seamus fungerer ikke bare for å justere / sprekke. Han kombinerer dette med muskelen hvor han finner spenninger og «knuser» disse opp og strekker og masserer. I tillegg kombinerer han dette med akkupuntkur, og jeg har sikkert hatt store fremskritt med helsen min etter at jeg begynte å gå til Seamus Clancy. Fra en tid, i en alder av 21 å være så fysisk utfordret som jeg var, til nå – i en alder av 24 føler seg helt frisk og passform … Jeg har mye å takke Dr. Clancy for – han har min varmeste anbefalinger. Jeg har siden anbefalt ham til min far og en kollega fra jobb som lenge har slitt med ryggsmerter. Dette er også nå klienter i Seamus Clancy og bekrefter mye av det samme som jeg gjør i tilbakemeldingen min.

M. Sebastian

Ikke Vær Sjenert

Hvis du er usikker på om vi kan hjelpe deg med din sykdom, vennligst vær så snill

Send oss dine spørsmål, og vi vil fortelle deg hvordan vi kan være av
service.