Hodepine

Karakterisert av gjentatt hodepine, er blant de vanligste forstyrrelsene i nervesystemet. Vanlige typer hodepine inkluderer cervicogene, spenning, migrene, klynger, traumer indusert, og medisin indusert (overbruk av analgetika).

Enten du har hyppige eller sjeldne hodepine, kan kiropraktikk hjelpe.

Din kiropraktor vil først ta en skikkelig historie og avgjøre hvilken type hodepine du har og bestemme et behandlingsprogram som kan hjelpe. De fleste hodepine har en muskuløs eller en nevrologisk komponent. Kiropraktikk er effektiv for å redusere hyppigheten, varigheten og intensiteten av hodepine ved å riktig justere ryggraden og korrigere dysfunksjonelle ledd. Dette vil redusere muskelspenning og gi bedre nevrologiske responser.

Migrene har spesielt en cervicogen komponent. En dysfunksjonell ledd i ryggkornets øvre ryggvirvler har en tendens til å være en av utløserne for slike hodepine. Hvis du lider av migrene, kan du ha lagt merke til at medisinen du tar, vil hjelpe deg med en del av migrene, men ikke alle. Dette skyldes den cervicogene komponenten, hvilken medisin ikke hjelper. Årsaken til dette er at du mest sannsynlig har to typer hodepine, migrene og cervicogene.