Hodepine – en undervurdert folkeplage

Forskning og statistikk viser at hele 95% av befolkningen har opplevd hodepine. Så mange som 40% er jevnlig plaget med hodepine. Heldigvis er det sjelden alvorlig sykdom i forbindelse med hodepine, men det finnes kategorier av hodepine som er alvorlige. Det er derfor viktig å kartlegge årsakene til smertene.

På vår klinikk kommer du i kontakt med spesialister innen kiropraktikk og som gjør nøye undersøkelser av dine hodesmerter. Vår målsetning er å definere type hodepine og sørge for behandlinger med god effekt.

Vi benytter oss av en rekke metoder og teknikker for å gjenopprette normal funksjon i ledd, muskler, bindevev og nervesystem slik at du får tilbake livskvaliteten.

Tradisjonelle årsaker til hodepine

Stress og lite søvn i kombinasjon med lite fysisk aktivitet er som oftest hovedårsakene til hodepine, men vi ser også at disse plagene kan føre til hodepine.

  • Kjevespenninger
  • Hodeskader
  • Nakkeskader
  • Funksjonsfeil i ledd og muskler i nakken
  • Spenninger i rygg, hals og nakke

Vi sørger for å gi deg god informasjon i forkant av behandlingen, men vi er også opptatt av å bistå med rådgivning og forebyggelse i etterkant av behandlingen.

Ikke vær redd for å ta kontakt med oss i Oslo Kiropraktikk dersom du er plaget med hodepine. Du kan helt uforpliktende ta kontakt. Vi ønsker deg velkommen til vår moderne klinikk sentralt på Majorstua i Oslo.