Behandling mot ryggplager

Tunge løft og vridninger er ofte årsakene til akutte ryggplager hos oss nordmenn. Ettersom vi stadig sitter mer i hverdagen øker ryggplagene i forbindelse med feil stå- og sittestilling som belaster musklene i ryggen. Dersom du ønsker å forebygge mot ryggplager anbefales det å være i fysisk aktivitet.

Om skaden allerede har inntruffet og du opplever kroniske eller jevnlige smerter i ryggen er det viktig å benytte deg av en profesjonell kiropraktor!

Hos oss vil du komme i kontakt med en erfaren kiropraktor som er trent for å behandle den ødeleggende tilstanden i ryggen, og oppnå gode resultater i forbindelse med korrekt behandling.

Klassiske årsaker til ryggplager

  • Vridninger i forbindelse med tunge løft
  • Ensidig fysisk arbeid
  • Dårlig fysisk form
  • Inaktivitet over tid

Vi håndterer alle former for ryggplager og gjør nøye undersøkelser i forkant av behandlingen. Samtidig er det viktig for oss å bistå med rådgivning i etterkant for å kunne forebygge mot ryggplager i fremtiden. For mange betyr dette å endre på dårlige vaner og livsstilen generelt.

Vi holder til i lyse og moderne lokaler sentralt på Majorstua i Oslo.

Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss på telefon 922 05 476 eller kontakte oss på e-post majorkiro@gmail.com for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å bli kvitt dine ryggplager!